6. Kijk eerst of je gezamenlijke vrienden hebt

6. Kijk eerst of je gezamenlijke vrienden hebt

Mannen zijn visueel ingesteld en bekijken graag naar je foto’s. Zorg er daarom voor dat je naast je profielfoto’s nog wat leuke kiekjes op jouw profiel plaatst. Ga bijvoorbeeld voor een foto waarop je jouw interest uitoefent, zo komt hij meteen wat meer over je te weten. Of plaats reisfoto’s of een kiekje run tinder on pc van dat feestje van laatst. Dat zal hij erg waarderen!

Doe dit vooral NIET

Web als bij de mannen, zijn er dingen pass away je als vrouw op je profielfoto ook niet moet doen. Ga niet voor een groepsfoto: je potentiA«le complement wil niet moeten vissen wie jij nou eigenlijk bent. Ga ook niet te bloot op je profielfoto: in je bh of swimsuit trip je misschien de verkeerde mannen aan.

De keuze op Tinder was reuze. Tussen perish enjoys kunnen top wat kerels zitten perish je misschien niet helemaal vertrouwt. Het are namelijk altijd een goed idee om voorzichtig te zijn voordat je satisfied een vreemde guy of vrouw in gesprek gaat en misschien zelfs wel afspreekt. Check always daarom eerst of je gezamenlijke vrienden hebt. Zo kun je via jullie connecties alvast bekijken wat voor vlees je in de kuip hebt. Handig!

7. Wacht niet te lang came across afspreken

Home bovenstaande advice zul je in een oogwenk een fit scoren. Hoe leuk Tinder ook are, hoe goed jullie chat ook gaat, onze laatste idea was toch: wacht niet te lang om van Tinder af te stappen. Tinder blijft toch nog wat afstandelijk: als jullie telefoonnummers uitwisselen of zelfs afspreken weet je jamais echt wie je voor je hebt. Wacht daarom niet te lang om perish stap te zetten!

8. Wees zelf niet te kritisch

Je kunt jamais een fit satisfied iemand worden als jullie elkaar beiden liken. Dus als jij je kritische blik opzet en slechts 1 op de 100 profielen liket, dan moet het wel heel toevallig zijn dat net dat ene meisje of die ene jongen jou ook a€?terug liket’.

Dus hoe meer mensen je een kans geeft, des te groter dat er voor jou ook een complement uitrolt. Natuurlijk is het wel actually de vraag of die complement ook echt iets voor jou are. Like geen mensen bij wie je op voorhand al weet dat het niets voor je is actually, maar geef anderen een kans. Soms (meestal!) is een klik veel meer waard dan een oppervlakkige foto op Tinder.

9. Hoe werkt een fit precies?

Through tinder kun je vanaf je luie stoel op je smartphone de liefde van je leven (of voor een nacht) vinden. Home middel van geolocatie kun je zien welke leuke mannen of vrouwen er zich in jouw buurt bevinden: je kunt zelf de maximale straal in kilometers invullen. Ook kun je bepalen of je op zoek curved naar mannen, vrouwen of allebei en hoe oud deze dan moeten zijn.

Vervolgens krijg je een hoop potentiA«le suits op het scherm van je telefoon, pass away je vervolgens naar rechts kunt swipen (dan vind je diegene leuk) of naar backlinks (dan vind je diegene niet leuk). Als de dame of heer in kwestie jou dan ook naar rechts swipte, heb je een fit! Dan kun je came across elkaar chatten om af te spreken of telefoonnummers uit te wisselen. Om een leuke fit te vinden heb je natuurlijk een beetje geluk nodig, maar je kunt fulfilled deze advice ook zelf het heft in handen nemen.

10. Een complement? Wat nu

Als je een complement hebt, zullen je handen misschien jeuken om een gesprek te beginnen. We willen niet heel ouderwets zijn, maar geef ook de ander ruimte om zijn of haar openingszin te gebruiken. Zo heeft diegene het gevoel dat hij het heft in handen neemt en dat is een gevoel wat een guy graag heeft. Hoor je niks? Dan ga je er natuurlijk zelf op af: als vrouw ligt de lat gelukkig iets lager bij een openingszin dan bij een guy. Probeer een luchtige, grappige vraag te stellen en het gesprek zal vanzelf gaan!